Filters

6 products

6 products

First and foremost I look to create practical yet beautiful solutions for the life of the busy modern woman. All the details are thought out and reworked until they are perfect. I always consider who she is – fresh, contemporary and lively. I want our products to be the best friends in her wardrobe.

Vrouwelijk en modern

De collectie van Jasper Conran bestaat uit een reeks mooie tassen en portemonnees voor de veeleisende vrouw. De gemakkelijk te dragen items zijn ontworpen met het idee om bij te dragen aan een vrouwelijke en moderne uitstraling. Tijdloze tassen en portemonnees worden opnieuw uitgevonden met kunstzinnige prints en gewaagde kleuren, ontworpen om gedragen te worden in combinatie met stijlvolle, vrouwelijke en moderne outfits. Het zijn de kleine details die de tassen en portemonnees laten opvallen en voor een aantrekkingskracht zorgen die iedere vrouw overal zal laten stralen, welke ruimte ze ook binnenloopt. Jasper Conran heeft de ultieme collectie tassen en portemonnees voor het hele jaar door die nooit uit de tijd zullen raken en altijd in de smaak zullen vallen.

Tassen en portemonnees

De handtassen, crossbodytassen, shoppers, pasjesportemonnees en ritsportemonnees uit de collectie van Jasper Conran zijn gemaakt van materiaal van de hoogste kwaliteit en ontworpen met de grootste aandacht voor detail. Met hedendaagse styling richten ze zich bij Jasper Conran op tijdloze tassen en portemonnees in opvallende kleuren met gebruiksvriendelijke en elegante details. De op maat gemaakte hardware kenmerken op de lederen tassen en portemonnees bestaan onder meer uit opvallende gespen en handige ritstrekkers.

Koop Jasper Conran tassen online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete tas of portemonnee van Jasper Conran gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Terms and Conditions | Privacy Policy